Sundaville Appartementen

In het idyllische Sun-Valley hebben wij 2 appartementen, een grote en een kleine studio beschikbaar. Sun-Valley bevindt zich in het gebied Waterloo en ligt in het midden van eiland. Het betekent letterlijk zonnig dal of zonnige laagvlakte. Sun-Valley is een vrij nieuwe en rustige buurt onder Sunset Heights met goede verlichting en wegen. Er is een bushalte op loopafstand.

De 2 appartementen en 2 studio's liggen op 15 minuten rijden van het centrum van Willemstad en op 15 minuten van de luchthaven Hato. Door de hoog gelegen ligging van het gebouw is vanaf de veranda een groot deel van idyllisch Curaçao te zien, met voornamelijk 's avonds een sprookjesachtig uitzicht op de Koningin Julianabrug aan de zuidkant van het eiland.

De appartementen en de grote studio zijn zeer compleet ingericht met keuken, douche en toilet. Airco, televisie een prepaid telefoon en een gratis internetverbinding zijn aanwezig. Als u bij ons boekt is de service halen en brengen (transfer) van en naar het vliegveld bij de prijs inbegrepen. Als onze huurauto niet beschikbaar is hebben wij goede contacten met verschillende betrouwbare autoverhuurbedrijven.

Onze appartementen zijn ondergebracht in een 7 jaar jong gebouw. De belangrijkste gezicht bepaler is het enorme uitzicht over een groot deel van Willemstad, vooral in de avond geeft dit een sprookjesachtige gedachte. Aan de linkerkant kijkt men naar de Tafelberg met in het midden de Prinses Juliana brug met zelfs zeezicht en aan de rechterzijde de bergen de Drie Gebroeders met daarachter Blue-Bay. De wijk is zeer veilig te noemen, mede omdat het grenst aan de beveiligde wijk Sunset-Heigts.

Prijzen zijn op basis van 2 personen, excl. 7% logeerbelasting.

Grote appartement no 1 € 40.- per nacht
Voor maximaal 4/5 personen.

Dit appartement heeft een huiskamer met open keuken en een aparte slaapkamer met aangrenzend de badkamer met grote douche- en toiletruimte. De douche heeft warm water door middel van een boiler. Het appartement is volledig ingericht en heeft heel veel privacy. De slaapkamer is voorzien van tweepersoons bed met een airco en een wand ventilator. Er bestaat de mogelijkheid om in dit appartement 2 à 3 extra bedden bij te plaatsen. Aangrenzend dit appartement is er een ruim balkon aanwezig met een tafel en voldoende stoelen om gezellig buiten te vertoeven met een geweldig uitzicht over Willemstad.

Kleine appartement no 3 € 35.- per nacht
Voor maximaal 3 personen.

Dit appartement bevind zich op de bovenverdieping van het gebouw, de indeling is een aparte slaapkamer en een huiskamer keuken, met daarnaast een badkamer/toilet met warmwater door middel van een boiler. Dit appartement ligt goed op de wind, waardoor de aanwezige airco ‘s nachts bijna niet nodig is. De zeer complete inrichting, waaronder een computer met alle toebehoren die gratis te gebruiken is. Op het aangrenzende balkon is het heerlijk vertoeven in de altijd aanwezige wind.

Grote studio no 2 € 32.- per nacht Voor maximaal 2/3 personen.
Dit is een 1 kamer appartement met een aparte badkamer met toilet en douche. Het is een zeer gezellige onderkomen en ligt net als het kleine appartement heel goed op de wind, waardoor de aanwezige airco ‘s nachts bijna niet nodig is. De studio is zeer compleet ingericht, je vind er bijna alles wat je thuis ook gewend bent. De douche heeft warm water door middel van een boiler. Behalve een baby ledikant is er hier geen mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen.

Kleine studio no 4 € 28.- per nacht
Voor maximaal 2 personen.

Dit onderkomen bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en heeft geen uitzicht, is ingericht met een 2 persoons bed een luxe toilet/badkamer met warm water door middel van een boiler. De kamer heeft geen kookgelegenheid maar is wel voorzien van een magnetron, water-koker en een senseo koffiezetapparaat. Er is een kleine ijskast aanwezig. Tevens is er een gratis te gebruiken adsl aansluiting, zodat er met een laptop gewerkt kan worden. Verder is er een plafond ventilator en een airco aanwezig.

Kijk voor meer informatie op onze website

 

Telnr: Curaçao +59996626605
NL 020-6943007
Email: info@sundavilleappartementen.nl

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren