Villa Grote Berg, een tropisch paradijsje op Curaçao

Centraal gelegen op Curaçao, in de rustige villa wijk Grote Berg, ligt Villa Grote Berg, een tropisch paradijsje met twee tweepersoons- en vanaf half december twee vierpersoons appartementen. Er is een groot zwembad met poolbar in een fraaie tropische tuin en een buitenkeuken. De opzet is bewust kleinschalig en de Nederlandse eigenaren doen hun uiterste best u de vakantie van uw leven te bezorgen.

Grote Berg ligt aan de rustige kant van Willemstad in een mooie natuurlijke omgeving. Willemstad is goed bereikbaar maar ook de Westpunt met haar mooie ruige natuur. Diverse stranden liggen op korte afstand. In de buurt bevinden zich een golfbaan en duikscholen. Alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie is hier te vinden!
Villa Grote Berg is ook de ideale locatie om uw huwelijk met vrienden en familie te vieren. Het hele complex staat dan tot uw beschikking, het zwembad met de poolbar, de buitenkeuken. Bij zonsondergang een heerlijk etentje aan het strand...trouwen op Curacao, kan het romantischer?

De appartementen zijn netjes en sfeervol ingericht en bevatten alles
wat nodig is voor een comfortabel verblijf. Hieronder enkele beelden uit de appartementen. De tweepersoon appartementen hebben een slaapkamer met een tweepersoons bed, de vierpersoons appartementen hebben twee slaapkamers, een met een tweepersoons bed en een met twee eenpersoons bedden. Voor een kinderbed kan worden gezorgd. Alle appartementen hebben een eigen zitje buiten.

Bent u benieuwd naar de prijzen van Villa Grote Berg, klik dan hier voor het prijsoverzicht.


Op de site kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft maar mailen kan natuurlijk ook, wij vertellen u graag meer!
info@apartmentcuracao.nl
www.apartmentcuracao.nl

  

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren